OVER DE HONDSRUG | PROJECTINRICHTING | TAXATIES | CONTACT


Landschapspark Orveltermarke

'Landschapspark Orveltermarke' ligt op steenworp afstand van het bekende museumdorp Orvelte aan de weg naar Witteveen. In deze rustieke omgeving worden nostalgische vakwerkwoningen gebouwd in vele varianten. Zo kunt u kiezen voor aanschaf van een  villa alleen voor eigen gebruik, of een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Hoeve Orvelte

Deze 8 persoons 'Hoeve' beidt veel gezelligheid, comfort en ruimte.

Perceeloppervlak: 498 m²
Woningoppervlak: 120 m², woonvolume: 340 m³
Ligging: aan de rand van het park
Bouwstijl: vakwerkbouw (eikenhouten gepinde verbindingen met daartussen metselwerk)
Vraagprijs: 189.000,- euro v.o.n. inclusief inrichting en BTW.


Indeling begane grond: entree, trapopgang naar verdieping, toilet, L-vormige woonkamer met open keuken, berging met buitendeur, ruime slaapkamer, vanuit slaapkamer naar royale badkamer met ligbad en separate douche.
Indeling verdieping: overloop, tweede slaapkamer, derde slaapkamer, badkamer en slaapkamer nummer vier.
 
Orveltermarke-135-004Orveltermarke-135-007Orveltermarke-135-009Orveltermarke-135-012Orveltermarke-135-014Orveltermarke-135-015Orveltermarke-135-016Orveltermarke-135-023

De faciliteiten op dit park zijn niet kinderachtig. We noemen: 18 holes Pitch & Putt-baan, het centrumgebouw waarin gehuisvest een royaal zwembad met een apart kleuterbad,  café restaurant, supermarkt en in stijl van The Flintstones de receptie, snackbar en speelruimte voor kinderen. Op de eerste etage ook twee vergaderzalen. De omgeving van Orveltermarke is een eldorado voor natuurliefhebbers. Afwisselende natuurgebieden zoals het Mantingerveld of het Nationaal Park Dwingelderveld (klik naar website) waar u fijn kunt fietsen of wandelen.

Parklasten € 1.045,- incl. bijdrage zwembad. Beheerkosten € 1.110,- per jaar.