OVER DE HONDSRUG | PROJECTINRICHTING | TAXATIES | CONTACT


Landgoed Het Grote Zand

In het hart van Drenthe ligt het prachtige park ‘Landgoed Het Grote Zand’, omgeven door natuurbossen, groenlanden, essen en uitgestrekte heidevelden. De vennetjes en boomwallen vormen samen met de oude Drentse boerderijen, bijzonder sfeervolle accenten in dit schilderachtige landschap. Op steenworp afstand ligt het rustieke dorp Hooghalen.

Overeenkomstig dit landschap en naar het voorbeeld van de oude Drentse boerderijen is het park ingericht en bebouwd met verschillende typen boerderij-achtige woningen. Misschien wel het meest fraaie type is de “Turfhoeve”. Deze 12 persoons woningen zijn gebouwd met de hedendaagse moderne materialen en dus onderhoudsvriendelijk en comfortabel.

Bij de entree van het park is een sfeervol ‘centrumgebouw’ gerealiseerd. Hierin bevinden zich de receptie, parkwinkel, binnen zwembad (met apart peuterbad), sauna, solarium, bruincafé, restaurant en 2 riante zalen. In een bijgebouw vindt u  de snackbar, kinderclub en de fietsenverhuur.

Bijzonderheden: de kavels 302, 304 en 305 liggen aan de rand van het park en hebben door hun beslotenheid veel privacy. Deze drie woningen worden aangeboden met een gegarandeerd vast rendement van 6%, voor een periode van min. vijf jaar.

Download de prijslijst 

Foto's:

12345678910111213